Een constante binnentemperatuur, ongeacht het buitenklimaat, aan de noord- en zuidzijde van een gebouw. Het kan!

Hollandsch Huys, Prins-Bisschopssingel 36, 3500 Hasselt

Het Hollandsch Huys in Hasselt is een duurzaam kantoorgebouw bestemd voor verhuur. Het is er aangenaam werken door de gegarandeerd constante binnentemperaturen.


Deze worden gerealiseerd door de combinatie van betonkernactivering en geothermische warmtepompen.   Maar er is meer. Doorheen het volledige bouwproces werden verschillende optimalisaties doorgevoerd om te komen tot een duurzaam totaalconcept.


Het gebouw bestaat uit een intelligente gebouwstructuur, waarbij het Airdeck vloersysteem een centrale rol speelt.  Bij dit vloersysteem worden de leidingen voor de betonkernactivering in het vloersysteem verwerkt.


Zo is het volledige elektrische verbruik voor het verwarmen en koelen van het gebouw slechts 4.000 euro voor 4.400 m2. Onlangs werden zonnepanelen geïnstalleerd om een nulverbruik te realiseren.

TerugHome.html
 Lees ook het artikel op Made in Limburg!http://www.madeinlimburg.be/nieuws/nieuwe-verwarming-houben-vult-verwachting-in/
         
         Meer informatie over dit duurzaam project?
         Contacteer Veronique Houben
         M +32 477 29 89 98    
         veronique@airdeck.bemailto:veronique@airdeck.bemailto:veronique@airdeck.be?subject=Website%20Hollandsch%20Huysshapeimage_9_link_0
Lees meer over Smart Geotherm:
het project dat geïntegreerde 
concepten wil promoten (zoals
betonkernactivering en geothermie)
om te komen tot bijna
energieneutrale gebouwen.http://www.smartgeotherm.be